Skriver et godt CV, del 2

By | juni 9, 2019

TIP: Opdatere dit CV ofte. Sørg for at tilføje oplysninger om kursus, nye interesser og ansvarsområder.
Fortsætte med at style dit CV som vi gjorde det før. Bruge fed skrifttype for afsnitsoverskrifter. Du kan også ønsker at understrege dem.
TIP: Hastighed-Fremhæv teksten at understrege–gå til den øverste værktøjslinje. Du vil se en knap, der ligner U (med en streg under det). Klik på denne knap, og det vil understrege din tekst.
For hvert job og uddannelsesinstitution, gøre skrifttypen på den første linje større end linjerne nedenunder. Vælg en fed typografi eller en federe skrifttype.
Hightlight disse linier–gå til “Format Menu” og vælg “faner”. Type ‘ 2 i ‘ i boksen som fanen stop position. Klik på ‘ok’. Den anden halvdel af disse linjer vises nu over hinanden. Det kan være nødvendigt at justere afstanden så den passer til din tekst.
TIP: Når du skriver et brev af ansøgning til at ledsage CV, brug de samme skrifttyper, der bruges i dit CV. På den måde dit brev og CV vil komplimentere hinanden og har et professionelt udseende. Din potentielle arbejdsgiver kan danne mening at du være opmærksom på detaljer.
Marker de linjer, der beskriver, hvad hvert job indebærer, gå til ‘Formatmenuen’ – Vælg ‘Punkt’–Skriv i samme måling du har brugt til tabulatorpositionen stoppe. Skriv det i afsnittet «Indrykning» i dialogboksen ved siden af ‘venstre’. Klik på ‘ok’.
Hvis du vil føje sidetal, gå til menuen’ Vis’. Vælg ‘Header og Footer’. Klik i gruppefodssektionen af dit CV og i dialogboksen Sidehoved og sidefod, skal du klikke på ‘Indsæt automatisk tekst’, derefter ‘Side’.
For at se hvordan dit CV ser ud, skal du klikke på knappen ‘Vis udskrift’. For at øge pladsen under overskrifter, tryk ‘ESC’, og derefter fremhæve en overskrift og gå til menuen’ Format’ og vælge ‘Punkt’. Klik på den øverste pil til højre for ‘Efter’ i afsnittet ‘Linjeafstand’.
Hvis du vil justere linjeafstanden, fremhæve linjer skal justeres. Gå til ‘Formatmenuen’–‘Punkt’–‘Linjeafstand’ sektion. Rul gennem indstillingerne og vælge den, du ønsker. Klik på ‘ok’. Når du er tilfreds med det, gå til menuen’ filer’. Klik på ‘Gem’–“Udskriv”.
Når du har dit CV den måde du ønsker det, vil jeg foreslå du udskrive det på en bedre kvalitet papir til det færdige resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *