Oplysninger elementer i en effektiv visitkort

By | oktober 4, 2019

Mange multi-million dollar tilbud begynder med udveksling af visitkort. Etableringen af en betroet forretningsforbindelse gå igennem fase af indførelsen, kundeerhvervelse og kundefastholdelse. På hvert trin af customer relationship management er det lille kortet broen mellem dig og dine kunder. Når du først mødes et kundeemne, er visitkortet din lykønskningskort. Når du arbejder på en aftale med en udsigt, er det lille kort en dør til din business verden – hvor de vil finde telefonnummer til at ringe til dig for at bede om mere information eller gå til din hjemmeside til at gøre forskningen selv. Når du arbejder på et projekt med klienter, er det lille kort Notesblok hvor de nedskrive de ting, der er vigtige for dem.
Effektiv visitkort vil gøre en enorm forskel i dit daglige samspil med kundeemner, kunder eller klienter. Men ikke alle visitkort er skabt lige. Et visitkort besvarer spørgsmålene om hvem du er og hvad din virksomhed laver.
Oplysninger elementer om dig
* Dit navn
* Din stillingsbetegnelse
* Kort beskrivelse af din stillingsbetegnelse – hvis din officielle stillingsbetegnelse er ikke intuitiv at lægfolk, det er nødvendigt at have en kort beskrivelse om din jobtitel, så en gennemsnitlig person, ikke en ekspert på dit område, kan forstå. Hvis job titlen er trivielle, er det bedst at have et slogan til at fremhæve din ekspertise eller at skille dig ud fra andre. Freelance-skribent kan have en tog linje – “Business skriver der faktisk virker”. En Internet marketing ekspert kan sige “Konvertere besøgende til salg”.
* Telefon og Fax numre
Oplysninger elementer om virksomheden
* Firmanavn
* Kort beskrivelse af virksomheden
* Hjemmeside URL – det er et absolut must at have en hjemmeside for enhver virksomhed, stor eller lille. Dette er digitale og information alder. Og tomt på bagsiden af dit visitkort, så klienter kan bruge det til at tage noter. Din hjemmeside kan de finde detaljerede oplysninger om din virksomhed.
* Fysisk adresse – de ved, hvordan at komme til dit kontor til et møde.
Når vi har identificeret elementerne i en effektiv visitkort. Design af dit visitkort er kun begrænset af din fantasi. Selvom du kan gøre visitkort trykning dig selv ved hjælp af mange forskellige visitkort skabeloner, er det klogt at bruge lidt penge for at bestille professionel designet visitkort. For så lidt som $20, kan du bestille 500 visitkort. Farve visitkort vil koste lidt mere.
Copyright @2005, Bruce Zhang
Du har tilladelse til at offentliggøre denne artikel elektronisk gratis, så længe bylines og links i selve artiklen og bylines er inkluderet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *