Nul ned 80/20 realkreditlån

By | januar 13, 2020

Dette er en fremragende lån for dem, der mangler ned betaling kræves for andre typer af pantebreve.
80 20 realkreditlån er simpelthen to lån til 100% af købsprisen. Det er en første pant på 80% af købsprisen med en 20% anden pant.
Hvis du er en definitionen låntager, vil gør dit lån på denne måde spare dig fra at skulle betale pant forsikring. Mortgage forsikring er næsten altid kræves, når du har mindre end 20% ned. Men med 80 20 lån du undgå dette nødvendigt onde.
Hvis du er en subprime låntager, vil gør du lån på denne måde typisk holde dine renter ½ % til 2,5% lavere end at gøre en 100% et lån. En 100% et lån er simpelthen et lån for hele købsprisen.
Mange gange vil du har to valg, når det kommer til anden pant del af 80 20 pant. Anden pantet kan enten være en fast anden pant eller det kan være en kassekredit.
Hvis det er en fast anden pant. Rentesatsen er fastsat for hele længden af pantet. Mest faste sekunder realkreditlån er en skyldig i 30 15. Hvilket betyder at anden pantet amortiseres over 30 år, men skyldes i 15 år. Det er dybest set en ballon betaling. Lad ikke dette skræmme dig. Statistisk folk refinance eller sælge deres hjem hver 7-9 år nogen måder.
Hvis det er en linje af kredit som det anden pantet. Renten vil svinge som Federal Reserve justerer prime rente op eller ned. Fordelen ved at gå med kassekredit som anden pant er at renten er normalt meget lavere end den faste sekunder realkreditlån rente. Det kan være 2% til 5% lavere.
Hvis du overvejer at gøre 80 20 lån har dit lån officer sammenligne de to forskellige muligheder, hvis du har begge tilgængelige for dig.
Også kan du overveje en 80 20 interesserer kun lån. Interesse kun lån kunne spare dig hundredvis af dollars i afdrag hver måned. Dette kan hjælpe dig med at købe en dyrere hjem eller holde betalingerne på hjemmet du ønsker at købe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.