Finansielle planlægning for MTV Generation

By | august 10, 2019

(ARA) – så, du blev født mellem 1965 og 1978. Er du træt af Generation X etiket og bliver portrætteret i medierne som en kynisk, Xtreme sportselskende, body-piercing slacker? Hvis du er en af de 76 millioner amerikanere, der anses for at være “Xers”, kan du se dig selv mere som en uafhængig, karriere-minded, teknologisk kyndige, unge voksen. Som nogen mellem en alder af 22 og 35, “Xers” sandsynligvis tune ud tusindvis af marketingfolk med pensionering meddelelser rettet mod “boomers.” Forsikringsselskaber, investeringsselskaber og finansielle planlæggere stort set ignorere millioner af amerikanere, der anses for at være “Xers.” I mellemtiden fortsætter denne misforståede gruppe at købe hjem og vælg realkreditinstitutter og pensionsordninger med lidt opmærksomhed og relevante råd.
Så, er boomers den eneste generation, der bekymrer sig om deres fremtid? Absolut ikke. Planlægning for din fremtid kan være svært for alle, uanset hvad hans eller hendes alder. Men personer i alderen mellem 22 og 35 skulle genkende den vigtig mulighed de har for at starte tidligt og forstå grundlæggende, ifølge Randy Schuldt, vicepræsident med IHateFinancialPlanning.com, et nyt websted gearet til de mere end 75 procent af amerikanerne, der hader finansielle planlægning.
Schuldt tilbyder nogle yderligere finansiel planlægning tips til Generation Xers:
Mener Pension
Efter 1990 US census, har gennemsnitlige amerikanske arbejdstager kun gemt $1000 til førtidspension. Temmelig trist, er det ikke? For at gøre tingene værre, var den gennemsnitlige månedlige Social sikringsydelse for en pensioneret arbejdstager i 2000 $804 (kilde: amerikanske Social Security Administration). Du har hørt det før, jo hurtigere du begynde at spare for din fremtid, jo bedre. Så hvor skal du begynde? Først og fremmest bare begynde. Overveje at lægge væk lidt ad gangen – $25 eller $50 om måneden – i en investeringsforening eller 401 (k) konto. Hvis du er 25 år gammel og sætte $25 væk hver måned ind på en konto tjener 8.0 procent, vil du have sparet $58,099 ved pensionering ved 60-årsalderen. Sammenligne dette beløb med de $14,940 du vil spare ved at starte når du er 40.
Udvikle en finansieringsplan
Om du eksamen fra college, giftes eller have en baby, du skal sætte specifikke mål (ejerbolig, ferie ejendom, collegeuddannelse, pensionering, osv.) og udvikle en finansieringsplan for fremtiden. For at komme i gang, overveje møde med en finansiel professional. En finansiel professional kan hjælpe dig get off på den højre fod, ved at hjælpe dig med at udvikle en langsigtet økonomisk plan, der vil gøre dine hårdt tjente penge arbejde hårdere for dig.
Udforske livsforsikring
Hvis du stadig lever “Venner” livsstil og tilbringer det meste af din tid på kaffebarer som Monica, Joey, Phoebe, Chandler, Ross og Rachel, kan du ikke skal tænke over livsforsikring bare endnu. Men “Xers” bundfælde, blive gift og starte familier. Hvis du har pårørende (en ægtefælle, børn eller aldrende forældre) du har brug for livsforsikring. Den gode nyhed er, at mange arbejdsgivere tilbyder livsforsikring som en medarbejder fordel. Men dette kan ikke være nok. Første tale til projektlederen fordele eller menneskelige ressourcer til at lære mere om deres tilbud og hvordan til at tilmelde dig. Derefter, se en forsikringsagent, der tilbyder forsikring fra større udbydere til at bestemme hvis du muligvis mere.
Håndtere gæld
“Gæld er en af de største finansielle problemer, som unge voksne,” siger Chris Newell, rektor for Newell Financial Corp. i Little Rock, Ark. Når det kommer til at afdrage gælden, siger Newell at starte høje. I stedet for at koncentrere sig om at betale ned lidt af hvert kreditkort balance, finde ud af rentesatsen for hvert kort–det skal sige på månedsopgørelse– og betale ned kort med den højeste gæld og renter.
“Først, gør et løfte, ‘ikke mere ekstra kreditkort gæld,'” Newell siger. “Så, begynde at afdrage de højeste gæld kort. Så snart ét kort er elimineret, fortsat de samme betalinger på de andre kort. Aldrig reducere denne månedlige gæld betalingsbeløbet, indtil de er alle pote. Du bliver nødt til at være disciplinerede og betale væsentligt mere hver måned end den Minimumsaldo.”
Bidrag maksimalt
401k planer og IRAs tilbyder de bedste muligheder for at drage fordel af skatte-udskudte besparelser og bidrag fra din arbejdsgiver. Hvis du arbejder, bør ideelt du bidrage det fulde beløb til din 401K plan, som du kan. Men i det mindste bidrage med op til kampen, der tilbydes af din arbejdsgiver.
En IRA giver skat effektivitet for at afsætte penge til pensionering. For eksempel, ved at bidrage til en Roth IRA (blot én type af IRA), kan du ikke betaler indkomstskat når du hæve penge (herunder gevinster, udbytter og renter), forudsat at du er alder 59 – og kontoen har været åben for fem år. Hvis din årlige indkomst er mindre end $95,000 til en enkelt skatteyder eller $150.000 for ægtepar arkivering i fællesskab, kan du bidrage til en Roth IRA.
Udvikle et netværk
Dette er en alder af oplysninger. Mest sandsynligt, kan du have en mobiltelefon, voicemail, pager og en håndholdt computer. Foretrækker du at lære gennem samtale og Fællesskaber i stedet for læsning tekstbøger og rapporter. Det samme gælder for finansielle planlægning. “Xers” er meget mere villige til at tale om deres finansielle situation end deres bedsteforældre eller selv, forældre. Omfavne denne nye frihed. Schuldt anbefaler at skabe et fællesskab, enten online eller en gammeldags investering klub, og lære af hinanden. Uanset om du samle dine penge og begynde at investere i aktiemarkedet eller aktie investeringer tips og råd, tilbyder Fællesskaber en sjov, nem måde at få interesseret i din finansielle fremtid. Eller gå til IHateFinancialPlanning.com til stikket i et voksende fællesskab af mennesker, der deler en lignende had til finansiel planlægning.
Holde drømme
Hvad er, at du virkelig ønsker? Ejerbolig? Førtidspensionering? Økonomisk uafhængighed? Det er vigtigt at forstå dine økonomiske mål og at indse at dine handlinger i dag enten bringe dig et skridt tættere på– eller trække dig et skridt tilbage fra–dine mål. Hvis du planlægger at købe en bolig i fem til ti år, er dine handlinger i dag at hjælpe eller skade din kreditværdighed? Ikke alene har du brug for en udbetaling til at købe et hus, skal du have en etableret kredithistorie og en post til tiden betalinger.
Bundlinjen for “Xers” er, at du bør ignorere marketingmeddelelser rettet mod kynisk, umotiverede slackers. Det ikke er for tidligt for at begynde planlægningen af din fremtid og gemme til pensionering, siger Schuldt. Overvej det store billede. De beslutninger, du træffer i dag om din karriere, uddannelse, gæld og pensionering vil holde med dig og skabe din fremtid. Så investere i dig selv. Begynde i det små. Og ignorere stereotyper.
Værdipapirer, der er tilgængelige gennem PrimeVest Financial Services, Inc., en tilknyttet registreret mægler forhandler, medlem NASD/SIPC. Call (320) 656-4300, udv. 64691, for et prospekt, som indeholder fuldstændige oplysninger om udgifter og gebyrer. Læs det omhyggeligt, før du sender penge eller investere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.