Erhvervsforsikring – og hvad du behøver at vide

By | november 11, 2019

At få din virksomhed og kører er spændende, udfordrende og hårdt arbejde. Du endelig gør penge – og du er den drivende kraft, der gør din virksomhed vokse. Men har du sørget for den “Hvad nu hvis’er”. Ligesom – “Hvad hvis jeg bliver syg, hvordan jeg betaler mine regninger” eller “Hvad hvis jeg har en brand, hvordan kan jeg holde min forretning kører”. Kort sagt, den ene ting du ikke ønsker, er at have den virksomhed, du har arbejdet så utrætteligt videre ramte en finansiel snag.
Hvis du er en enkeltmandsvirksomhed eller et partnerskab – er både din virksomhed og personlige forpligtelser i fare. Tror du, du er sikker, hvis du indarbejde eller har en LLC? Mange er vildledt til at tro dette er tilfældet, men du også kan blive personligt ansvarlig, hvis du tilmelder en personlig garanti for et lån, personligt såre nogen eller handle uansvarlighed. Som du vil se, at eje business ansvar forsikring kan og ikke beskytter din virksomhed og personlige liv fra financia ruin. Min diskussion her vil være begrænset til driftstab, Overhead, paraply ansvar og ansvarsforsikring – forklarer hvad disse fire typer af forsikring er, og hvad de kan tilbyde dig og din virksomhed.
Business afbrydelse forsikring
Business afbrydelse forsikring hjælper med at forsikre sig mod eventuelle økonomiske tab, der kan opstå, hvis noget skulle ske at lukke din virksomhed. For eksempel har du en brand i dit hjørne af huset – din business office. Dit hjem er dækket for skader på ejendom-således genopbygningen er dækket, men hvad med lose indkomst du taber mens du genopbygge? Det er, hvor Business afbrydelse forsikring kan komme at spille.
Overhead forsikring
Der er en type af erhvervsforsikring, som du måske ønsker at overveje, når din virksomhed gør en god fortjeneste, og det ville være Overhead forsikring. Overhead forsikring dækker husleje, lønninger, utilities, forsikringspræmier og rentebetalinger, der er relateret til virksomheden – denne type forsikring vil dække dig i tilfælde af en alvorlig sygdom eller ulykke.
Paraply ansvarsforsikring
Paraply ansvarsforsikring bruges til katastrofale tab. Dette vil beskytte dig, hvis nogen ønsker at sagsøge dig. En paraply politik vil opgradere din grundlæggende auto, husejere eller business forsikring til at dække disse uforudsete hændelser.
Ansvarsforsikring
Hvis du har mennesker, der kommer til din hjemme-baseret virksomhed, end ansvarsforsikring kan være noget skulle du kigge på det. Ansvarsforsikring dækker dig mod sundhedsanprisninger af andre mod dig for personskader eller skader, der opstod på din ejendom.
Ja, din boligejer politik omfatter nogle ansvarsforsikring, men det kan ikke dække dig for erstatningskrav forårsaget af din virksomhed.
Afslutningsvis liv tilbyder mange uventede vender i vejen – og dybest set, det er hvad alle forsikring betyder-det beskytter dig mod de uventede bump i vejen- og holder du på vej mod dit mål med kun begrænset stales. Personligt mener jeg, jeg kan beskæftige sig med et lille bump i vejen bedre end en fuldstændig standsning i erhvervslivet. Hvad med dig?
Til din succes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.